Održan turnir u Mini rukometu u Bariču

Odrzan turnir u Mini rukometu u Obrenovcu

U organizaciji ORK Bariča u nedelju 22.12.2019. održan je turnir za devojčice i dečake rodjene 2008.godište u mini rukometu 4+1.

Naše selekcije su uzele učešće u obe konkurencije, nastavili smo sa skupljanjem prekopotrebnog iskustva, upoznali nove drugarice i drugare i naravno uživali u nadmetanju sa njima.

Dečaci su zabeležili dva poraza, prvo smo izgubili od ekipe Sindjelića, a zatim protiv domaće ekipe ORK Bariča.

Važno je napomenuti da su se naši dečaci odlično držali u prvom poluvremenu, a u drugom je trener Vladimir Stošić pružio šansu svim dečacima što i jeste cilj ovakvih turnira. Sva deca su zadovoljila ukus trenera, vidi se konstantni napredak svakog pojedinca, nastavljamo dalje naš razvojni put koji se zasniva na što većem broju učestvovanja na različitim turnirima za sada u našoj zemlji, a već od 2020.godine i odlascima u inostranstvo.

decaci turnir

Naše sjajne Lavice, su prvo odmerile snage sa domaćinom turnira – ekipom ORK Bariča i potvrdile nakon prošlonedeljne pobede u mini ligi rukometnog saveza Beograda gde se igra 6+1-da su apsolutno i na mini rukometu 4+1 u ovome trenutku kvalitetnija ekipa i zasluženo su pobedile. Nakon pobede protiv domaćina, usledio je susret sa ekipom Bjeljine gde su nase „lepotice“ zablistale jos više i zasluženo zabeležile još jednu pobedu.

Trener ekipe Tatjana Tasić je zadovoljna prikazanom igrom svih devojčica koje su nastupile na turniru, i možemo slobodno konstatovati da idemo u željenom pravcu.

Devojcice

Obe naše ekipe se vraćaju sa peharima i medaljama sa ovog turnira.

Zahvaljujemo se domaćinu na pozivu, vidimo se u avgustu mesecu kod nas na turniru.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *