Odličan početak 2020. godine na Mini ligi

Odrzan turnir u Mini rukometu u Obrenovcu

Nakon Novogodišnjih i Božićnih praznika, nastavljeno je proteklog vikenda takmičenje u dečijoj ligi rukometnog saveza Beograda.
Naše ekipe su bile jako uspešne i zabeležili smo tri pobede i jedan poraz.

Naše sjajne Lavice su odigrale fantastično zanimljivu i rezultatski neizvesnu utakmicu za 2007.godište sa ekipom Radničkog iz Obrenovca. U veoma lepoj rukometnoj predstavi borbene Lavice su pokazale da su iz kola u kolo sve bolje, da su se oslobodile pritiska koji je bio prisutan na početku takmičenja, i nakon izjednačene utakmice, uspele su da zabeleze pobedu u neizvesnoj završnici, i dokažu konačno sebi da mogu u takvim utakmicama da izadju kao pobednice, što je dokaz da polako, ali sigurno sazrevaju i da ce svoj pravi potencijal da pokažu prelaskom na veliki teren koji nas očekuje veoma brzo.

U utakmici za 2008.godište nase mladje Lavice su se sastale takodje sa svojim vršnjakinjama iz Obrenovca i zabeležile ubedljivu pobedu. Od samog starta se videla sigurnost u igri i velika želja za pobedom, pa se tako iz minuta u minut povećavala prednost nasih „malih gracija“.
Veoma je vazno spomenuti da su u drugom poluvremenu sve devojcice imale priliku da zaigraju i rasterećene rezultatom pokazu svoj evidentni napredak koji je vidljiv.
Treneri Tatjana Tasic i Dijana Veselinovic su prezadovoljne pristupom devojčica, njihovim zalaganjem i što počinju da primenjuju polako, ali sigurno dosta elemenata koje rade na treninzima.
Da ne bi bilo slučajno nešto pogrešno shvaćeno, nas u sportskom udruzenju Lavovi ne interesuje rezultat,već da sva deca zavole ovaj sport, da sebe vide u njemu ,da radosni odlaze na treninge i utakmice.
Ima vremena itekako, kada ćemo postaviti pred njih zadatak da rezultat bude bitan-a do tada nastavljamo da se igramo, družimo, uživamo u najlepšem sportu-RUKOMETU.

Lavići 2008.godište su igrali protiv naših sportskih prijatelja iz SU.ARENA i zabelezili su ubedljivu pobedu, gde raduje jako da su se konačno oslobodili pritiska, i od kako je konačno seo na klupu trener Vladimir Stošić deca nisu „rastrzana“ da se okreću ka tribinama da bi čuli savete trenera, već sada to imaju sa klupe kao što je i normalno da bude.
Veoma nas raduje što su odigrali jako korektno u odbrani, i uz pomoc naših golmana su iz minuta u minut povećavali prednost.
Takodje je primetno da dečaci stvari koje rade na treninzima ,polako počinju da primenjuju i na utakmicama i da stiču sigurnost, a rutina će doći veoma brzo. Još jedanputa čestitke za prikazanu igru svih igrača.

Maleni Lavići 2009.godište su igrali protiv ekipe Rk.Beograd koji su medju najboljim ekipama tog godišta, i odigrali sjajno prvo poluvreme koje se završilo nerešenim rezultatom.
U drugom poluvremenu trener Stošoć je pustio naravno mladju decu da igraju, jer nas u SU LAVOVI ne interesuje rezultat, već da sva deca moraju da imaju svoj deo proveden na terenu, jer samo na taj način ce biti u prilici da budu zadovoljni i pokažu šta su naučili kroz treninge.
Iskusnija ekipa Rk.Beograd je to iskoristila i rutinski privela utakmicu kraju u svoju korist.
Definitivno je politika udruženja koju vodi i na kojoj potencira predsednik Zoran Todic odlična, da se mora što više utakmica igrati kako bi naši članovi napredovali.

Iskoristićemo ovu priliku da se zahvalimo svim našim roditeljima dece što nas podržavaju u svim akcijama, što su shvatili da je naša priča prava sportska, da deca imaju uslove za rad kakvi ne postoje ni u jednom drugom klubu-udruženju, što prate,podržavaju svoju decu na putu da postanu prevashodno dobri ljudi, a onda što uspešniji sportisti jednoga dana!!!

Rezultate i tabele svih godišta Mini lige možete pogledati ovde.
Takodje raspored narednog kola koji je na programu 18. januara možete pogledati ovde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *