Dve nove pobede za Lavice na Mini ligi, sledi Svetosavski turnir

Ovog vikenda naše Lavice 2007.godište su pobedile ekipu Avale rezultatom 13:11 i za kraj takmičenja u Mini ligi rukometnog saveza Beograda zabeležile pobedu nad veoma dobrom i kvalitetnom ekipom.
Obe ekipe su na današnjoj utakmici nastupale u nekompletnim sastavima zbog bolesti igračica, kojima ovom prilikom želimo brz oporavak, ali naše sjajne igračice su se borile od prvog do poslednjeg minuta, pokazale su veliki napredak u igri u odbrani i to je bio danas „ključ“ da se ostvari pobeda nad renomiranim protivnikom.
Naše devojke očekuje sledećeg vikenda nastup na 9.Svetosavskom turniru koji se održava u Obrenovcu na kojem ćemo učestvovati prvi put.

Sa željom da se sve malene Lavice koje ove nedelje nisu nastupale zbog bolesti oporave, a ostale devojčice sačuvaju od mogućnosti da se njima nešto dogodi u narednim danima sve skupe i sledeće nedelje nastupaju zajedno na oproštajnom turniru od mini rukometa, koristimo ovu priliku da se zahvalimo svim Lavicama koje su nastupale ove sezone u mini ligi rukometnog saveza Beograda i predstavljale udruzenje na pravi način. Ponosni smo sa svime što ste učinile u prethodnom periodu, i čvrstog smo ubedjenja da će te ako budete nastavile da redovno trenirate i slušate trenere svoje pravo lice pokazati u narednom periodu.

Vreme će pokazati da li smo bili u pravu sa procenom koju smo napravili.

Devojčice 2008. godište su takodje igrale protiv vršnjakinja iz Avale, i zabeležile su pobedu rezultatom 9:8.
Nakon lošeg početka kada su naše sportske protivnice povele 4:0, niko se na tribinama hale na Banjici nije nadao da ćemo do kraja utakmice uspeti da preokrenemo rezultat.
Ipak nase mladjane Lavice nisu mislile tako, dale su svoj maksimum i iz minuta u minut su smanjivale rezultat, poboljšale značajno igru u odbrani i kao njihove starije drugarice pokazale zavidan karakter, te zabeležile veoma bitnu pobedu za nas, koja će nam dati prekopotrebno samopouzdanje za dalji rad i napredak u svakom pogledu.

Naglašavamo da nikoga u sportskom udruzenju Lavovi ne interesuje rezultat kao primarni zadatak, već upravo suprotno da naše Lavice dolaze redovno na treninge, slušaju svoje trenere,uče da poštuju prave vrednosti, fer plej da razvijamo na svakome koraku, uživaju u najlepšem sportu, stiču nova poznanstva igrajući utakmice sa svojim drugaricama sa kojima će jednoga dana zajedno činiti nadamo se reprezentativne selekcije naše zemlje.

Lavići su ovog vikenda po rasporedu slobodni za generacije 2008 i 2009. godište.
Danas će odraditi trening kako ne bi ceo vikend prošao bez obaveza.
Sledećeg vikenda Lavići 2009.godište nastupaju na 9.Svetosavskom turniru zajedno sa svojim drugaricama koje će učestvovati u obe konkurencije.
Važno je naglasiti da će Lavice 2007.godište igrati mini rukomet 6+1- kao što su to činile kroz celu mini ligu, dok će mladji Lavovi i Lavice igrati mini rukomet 4+1.
Naše udruženje je organizovalo zajednički prevoz za naše članove za oba dana sledećeg vikenda.
Treneri će decu obavestiti u ponedeljak na treningu ko će biti u ekipi za Svetosavski turnir, pružiti im sve potrebne informacije, kako bi sve do polaska bilo organizovano i rešeno bez problema.

Galerija slika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *