Održan turnir povodom proslave 70 godina Rukometnog saveza Srbije

Povodom proslave 70.godina rukometa u Srbiji, u organizaciji rukometnog saveza Srbije održan je turnir u mini rukometu za 2008.godište i mladje na kojem je učestvovalo 40.ekipa – 24 ekipe u muškoj i 16.ekipa u ženskoj konkurenciji.

U izuzetnoj organizaciji direktora turnira Zorana Lazarevića preko 500 učesnika se u subotu i nedelju nadmetalo, družilo i uživalo u ovoj predivnoj manifestaciji.

Svaki klub je dobio pehar za učešće na turniru, po četiri lopte, a svi učesnici su na ceremoniji zatvaranja turnira dobili zlatne medalje, i poslali jasnu poruku da rukometna Srbija ne treba da se brine za budućnost.
Medalje deci su delili bivši reprezentativci i reprezentativke naše zemlje,osvajači odličja na velikim takmičenjima svetskim prvenstvima i Olimpijskim igrama:Stana Vuković, Milena Delić, Dragan Škrbić, Nedeljko Jovanović, Nikola Manojlović, kao i igrač Dinama iz Pančeva Mladen Šotić

Naše Lavice i Lavovi su zabeležili po dve pobede i pokazali da su sve bolji i bolji i da je politika koju vodi predsednik kluba Zoran Todić da deca trebaju da učestvuju na što više turnira jedini ispravan put u njihovom razvoju i sazrevanju.

Sledeći vikend se nastavlja takmičenje u mini ligi rukometnog saveza Beograda gde naše Lavice igraju tri utakmice,a Lavići dve utakmice.

Galerija slika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *