Reprezentativci Srbije i bivši učenici OŠ Branislav Nušić posetili svoju školu

Igrač Barselone Nemanja Ilić ujedno kapiten reprezentacije Srbije, njegov rođeni brat Vanja Ilić član španske La Riohe, Bogdan Radivojević osvajač lige šampiona i član Nemačkog RN Lowena, napravili su posetu svojoj školi gde su napravili svoje prve rukometne korake kod trenera Zorana Todića danas predsednika SU. „LAVOVI“.

Devojčice i dečaci od 3-6 razreda imali su prilike da se druže, slikaju, postavljaju pitanja našim reprezentativcima, i nadamo se zauzmu mesta u školi rukometa SU. LAVOVI koji u sportskoj sali škole u terminima utorak i petak 19:30-20:30 vrše treninge.

Gospodin Zoran Todić bio je jako ponosan i zadovoljan što su njegovi puleni prihvatili poziv i našli vremena da dođu i pomognu ovu akciju u organizaciji rukometnog saveza Srbije, i učine lep gest gde su direktorki škole Marijani Stefanović uručili poklone u vidu lopti za školu.

Prvi čovek udruženja Zoran Todić se posebno zahvaljuje gospodinu Dušanu Saviću master couch treneru i stručnom saradniku rukometnog saveza Beograda na velikoj pomoći prilikom realizacije današnje manifestacije.
Posebnu zahvalnost upućuje igračima Partizana i Crvene Zvezde Bojanu Radivojeviću i Andreju Čoloviću što su prihvatili njegov poziv, uzeli učešće i na najbolji nacin prezentovali naša dva najveća kluba među decom.

Vredno je napomenuti da su učenici škole Branislav Nušic dostojno prezentovali svoju školu na medjuokružnom takmičenju u rukometu i zauzeli drugo mesto izgubivši u finalu posle izvođenja sedmeraca od svojih drugara iz Temerina.

Lepa budućnost je pred nama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *