Otkazan turnir „Lavovi Handball Challenge 2020“

Poštovani sportski prijatelji,

Obaveštavamo Vas da, zbog dobro poznate situacije u celom svetu oko pandemije Covid-19 virusa, V Lavovi Handball Challenge turnir za 2020. godinu se otkazuje i pomera za avgust 2021.godine.

Ovom prilikom se zahvaljujemo na ukazanom poverenju klubovima iz 16 evropskih zemalja koji su uzeli učešće za ovogodišnji turnir.

Poručujemo devojčicama i dečacima iz Srbije, Republike Srpske, BiH, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Italije, Grčke, Mađarske, Rumunije, Nemačke, Norveške, Finske, Izraela, Rusije i Poljske da je zdravlje svih nas na prvom mestu bez obzira što bi svi rukometni zaljubljenici voleli da se družimo i takmićimo u avgustu ove godine u srpskoj prestonici – našem prelepom Beogradu.

Svim klubovima koji su uplatili avans za smeštaj i kotizaciju novac je uredno vraćen.

Želimo svim našim sportskim prijateljima da poželimo da se što pre vrate normalnom načinu života, da se konsoliduju što pre, okupe svoje članove i započnu trenažni proces kada se steknu potrebni uslovi.

Čvrsto verujemo da ćemo izaći samo jači iz svega ovoga, da ćemo se svi u planiranom broju od ove godine i čak u još većem broju videti sledeceg avgusta, sklapati nova prijateljstva i uživati u sportskom nadmetanju kao i u ostalim planiranim programima.

Sportski pozdrav

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *