Hotel "N"

HOTEL „N“ *** je smešten u južnom obodu centralne gradske zone, u mirnom i tipičnom ambijentu Voždovca, udaljen od centra grada oko 4 km.
U neposrednoj blizini hotela se nalazi sportsko-rekreativni centar „Voždovac“ na Banjici (sportska hala, otvoreni i zatvoreni olimpijski bazeni, teniski tereni, kuglana) stadioni fudbalskih klubova „Crvene Zvezde“, „Partizana“ i „Rada“, Vojno-medicinska akademija, Ortopedska klinika „BANJICA“, mnogobrojne privatne klinike i ordinacije, Saobraćajni i Farmaceutski fakultet, kao i fakulteti Organizacionih i Političkih nauka.

Od sadržaja HOTEL „N“ *** ima, 130 udobnih soba (3 velika apartmana ), restoran sa nacionalnom kuhinjom, aperitiv bar, konferencijski centar (2 sale),dva polupanoramska lifta i parking ispred hotela koji je pokriven video nadzorom. Hotel poseduje i veliki parking za autobuse u neposrednoj blizini sa 24h fizickim obezbedjenjem.
Sobe su opremljene direktnom telefonskom linijom, kablovskom TV, internet priljučkom, bezicnim internetom, fenom za kosu. U vise od 60 % soba je postavljena klima, imamo Protiv- pozarnu centralu i SOS telefone u kupatilima.
Od drugih hotelskih servisa, gost može koristiti room service, fotokopiranje, internet (besplatan), fax, buđenje.

Hotel se sastoji iz dva dela „A“ i „B“ deo hotela i trenutni kapacitet je 130 soba. Sve sobe su opremljene savremenim dušecima, kupatilima sa tuš kabinama i SOS telefonima, TV-om ( kablovska televizija sa oko 80 TV i satelitskih kanala iz celog sveta), telefonom sa direktnom telefonskom linijom, fenom za kosu. Hotel takođe ima i najsavremeniji sistem zaštite od požara koji se sastoji od Protivpožarne Centrale na recepciji i dojavljivačima u svakoj sobi i svakom delu hotela.

„A“ deo hotela je renovirani deo i struktura soba je sledeća:

  • sobe „Exactly“ i „Superior“ su sobe sa francuskim ležajevima. Mogu se koristiti za jednu ili dve osobe. Svaka poseduje kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu, SOS telefonom. Sve sobe imaju mini-barove, klime i wi-fi konekciju. Neke sobe „Superior“ imaju u svom sastavu i sefove. Razlika između soba „Exactly“ i soba „Superior“ je u veličini sobe, „Superior“ je nekoliko kvadrata veća.
  • soba „Junior“ je jednokrevetna soba
  • sobe tipa „Comfort“ imaju dva odvojena kreveta, kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu, SOS telefonima, mini barove, klime i wi-fi konekciju. Sobe su vrlo komforne i prostrane.
  • i Apartmani koji u svom sastavu imaju dnevnu i spavaću sobu. Takođe imaju i po dva kupatila, veće je sa kadom a manje sa tuš kabinom. Fenovi za kosu i SOS telefoni u svakom kupatilu; klime, mini barovi i wi-fi konekcija. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj a u dnevnoj sobi pomoćni ležaj koji takođe može da se namesti u obliku francuskog ležaja. Ukupno imamo 3 apartmana.

“B” deo hotela se sastoji iz standardnih ekonomskih soba sledeće strukture:

  • sobe “Normal” su jednokrevetne sobe
  • sobe “Classic” su sobe sa francuskim ležajem koje se mogu koristiti za jednu ili dve osobe
  • sobe “Standard” su dvokrevetne sobe sa dva odvojena kreveta
  • sobe “Sport” su trokrevetne sa tri odvojena kreveta

Sve sobe “B” dela naravno imaju I sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu I SOS telefonom. U većini soba postavljene su klime I omogućena wi-fi konekcija. Mini barove izdajemo po potrebi gosta.

Na samo par minuta od hotela se nalaze autobuske stanice koje vode do centra grada. Tramvaji -9-10-14, autobusi 47-48.

 

Lokacija hotela N​