Hale

UVC "Šumice"

Jedna od najpoznatijih rukometnih hala, počela je sa radom još davne 1974. godine. Šumice predstavljaju domaći teren mnogih beogradskih klubova, od kojih je svakako najpoznatiji klub Crvena Zvezda.

SC "Voždovac"

Hala u kojoj se sigurno najviše igra rukomet u celoj državi. Od mini rukometa, pa do seniorskih utakmica kroz SC Voždovac godišnje prođe 10 000 rukometaša na godišnjem nivou.

Posco arena

Posco arena je balon hala u kojoj dosta "malih" beogradskih klubova igra svoje domaće utakmice u nižim rukometnim ligama.

IMR Rakovica

Sportski Centar Rakovica raspolaže sa sportskom dvoranom povrsine 1000m2. U okviru sale nalaze se i tribine od preko 1000 mesta. Pogodna je za treninge rekreativnih sportova (rukomet, mali fudbal, florbol,...)

Slodes

Hala Slodes ima kapacitet od 2000 sedećih mesta, što je predstavlja jednu od boljih hala sa odličnim uslovima za rukomet, košarku i odbojku.

Balon Sinđelić

Jedan od najstarijih balona u Beogradu, napravljen 2002. godine. U ovoj hali RK Sinđelić igra svoje domaće utakmice za prvi tim i mlađe kategorije, a igraju se i mnoge druge rukometne utakmice.